Laser ontharen

Wat is het?


Ongewenste haargroei of overbeharing is voor veel mensen een probleem. Zo kan je last hebben van schaamte, rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen. Maar met definitief laserontharen is dat niet meer nodig.


Laserontharen is een behandeling om ongewenste haargroei permanent te verwijderen. Met behulp van lasertherapie worden de haartjes bij de haarwortel vernietigd. Hierdoor groeien de haartjes langzamer en vallen ze uiteindelijk uit. Na 1 laserbehandeling merk je al direct resultaat en gemiddeld heb je in 6-10 behandelingen een gladde, zachte en haarvrije huid. Scheren, harsen of epileren is daarmee echt verleden tijd.


De beste laserbehandeling voor definitief ontharen is per persoon verschillend en afhankelijk van haarkleur, haardikte, huidtype en het behandelgebied. Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Ik werk met een nieuw en krachtig apparaat en verschillende methodes, waardoor definitief ontharen ook mogelijk is voor de getinte tot zeer donkere huid. Daarnaast maakt de laser gebruik van een krachtige koelsystemen, zodat de laserbehandeling ook voor jou een comfortabele ervaring is.


Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig en wat zijn de kosten?

Gemiddeld heb je 6 tot 8 behandeling nodig. Echter ligt dit aan het huid en haar type en kan het voorkomen dat ik 10 tot 12 behandelingen adviseer. Je betaald per behandeling en de prijs hangt af van het gebied dat je behandeld wilt hebben.
Tijdens de intake maken we een plan en inschatting, zodat je weet waar je aantoe bent.

Wanneer ga ik resultaat zien?

Na ongeveer 2 weken ga je zien dat er haartjes uitvallen en dus dat er kale plekken komen.

Hoef ik na de behandelingen nooit meer te scheren?

100% haar vrij voor altijd, is geen realistisch doel. Bijvoorbeeld grijze, blonde en donshaartjes kunnen door de laser niet worden verwijderd omdat de laser ‘zoekt’ naar pigment.

Interesse?


Nu boeken
 
Een kijkje in

De ontharingsruimte


 
Ivm drukte neem ik momenteel helaas geen klanten aan voor massages. Let op: nieuwe aanmeldingen voor laserbehandeling zijn nog wel mogelijk!
This is default text for notification bar